Home>Voorbeelden

U herkent dit misschien wel...

Op zaterdag langs de lijn

Samen en met hart en ziel werken ze voor hun eigen interieurwinkel. 6 dagen in de week. Maar zoon Joep voetbalt nu bij de F-jes. “Het lijkt ons fijn als één van ons af en toe eens langs de lijn staat bij een thuiswedstrijd. Zonder dat onze klanten langer moeten wachten op de drukste dag van de week!”

Ons 25 –jarig huwelijksfeest willen we eens goed vieren

Hun huwelijk bestaat al 25 jaar. Hun zaak is ook bijna toe aan dit zilveren jubileum. An: “We zouden het geweldig vinden om met de kinderen eens een lang weekend weg te gaan. En Henk gaat natuurlijk graag mee. Vrijdagmorgen vertrekken en pas maandagochtend terug, genieten van onze kinderen en de aanhang. Hebben we eigenlijk veel te weinig gedaan."

De laatste trends zie je op de beurs

De kadoshop van Sanne staat vol met aanlokkelijke hebbedingen. Die komen er niet zomaar. “Om je winkel up-to-date te houden en je klanten steeds weer te verrassen moet je echt naar de nieuwe trends op zoek. Heel fijn als ik dat kan doen terwijl mijn klanten niet voor een dichte deur komen te staan en ik dus omzet mis."

Ik kan niet sluiten als anderen open zijn

Rob geeft toe dat het soms lastig is om op alle koopzondagen in zijn zaak te staan. “Op zondag hebben mijn vriendin en ik ook veel andere dingen. Verjaardagen, bezoeken, gasten. Maar vaak moet ik dan verstek laten gaan omdat er steeds meer koopzondagen komen. Het is voor mij geen optie om dicht te gaan, want dat kost klanten. Maar ik zou het eigenlijk wel prettig vinden om eens een hele dag niet naar de zaak te hoeven op zondag."